Snorklings Rundtur & Platser - Ko Lanta island - Krabi - Thailand.

  Svenska Thai English  
 
koh lanta snorkeling site

Snorklingens Paradis

Ön Ko Lanta har vackra vita sandstränder och massor av oförstörd natur att erbjuda sina besökare. Den är det perfekta platsen för lata dagar på stranden med sol och bad. Ko Lanta erbjuder begränsade snorklings möjligheter, de närliggande öarna är dock rika på koraller och undervattens flora.

Ko Rok är den bästa platsen för snorkling med vatten som har över 30 meter sikt. Kombinationen av vit pudersand och det klara vattnet är som en dröm. Intill stranden finns ett stort korallrev med en fantastisk undervattensflora.

Ko Mook och Ko Waen är två mycket små kalkstens öar i södra ändan av Ko Lanta. Strömmarna kan vara starka, men det finns ett korallrev med mycket fisk och korall.

Ko Rok Snorkeling Tour

Om du vill besöka ett riktigt paradis på jorden är detta platsen vi rekommenderar. Tvillingarna Ko Rok Nok och Ko Rok Nai har förblivit nästan orörda av världen utanför, en snorklings resa hit kan kännas ganska drömlik. Med mer än 30 meters sikt och otroliga badstränder är det lätt att spendera hela dagen med snorkling i detta kvadratkilometer stora korallrev.

Öarna har dessutom ett vattenfall som faller 200 meter från en klippkant ner i havet, och en skog av banyanträd som är tusen år gammal. En tyst promenad avslöjar glimtar av den fantastiska naturen - stora varaner som promenerar förbi och mängder av krabbor som kravlar i sanden.

best of lanta snorkeling site
one day tour to koh rok
ko rok

Fyra Öar Tur : Ko Ngai, Ko Mook, Ko Cheuk, Ko Waen

Otvivelaktigt den mest omtyckta rundturen lokalt, denna endags tur låter dig besöka de fyra berömda öarna inom Trang provinsen till havs - Ko Ngai, Ko Mook, Ko Chuek och Ko Kradan. Se de bästa stränderna i Andaman havet på Ko Ngai och Ko Kradan. Snorkla bland färggranna koraller och fiskar vid Ko Chuek, och simma genom mörkret och upplev en annorlunda värld i Emerald grottan , Ko Mook.

boat trip to four island
nemo house
4 island trip

Ko Phi Phi Island Tour

Denna resa erbjuder chansen att lära känna en av världens tio vackraste öar. Besök Vikinga grottan och se de historiska målningarna på grottväggarna samt massor av svalbon som ligger högt upp i grottans tak. Se de höga kalkstensklipporna på Phi Phi Ley, när du kommer till Maya Beach kommer du att förstå varför den användes vid en Hollywood filmplacering. Den mest livliga delen av Phi Phi Don ger en möjlighet för souvenirshopping, och naturligtvis, snorklingen är fantastisk!. Denna resa finns bara tillgänglig med färja.

one day tour from lanta
ko ha
cliff at koh phi phi

© Copyright 2008 Koh Lanta Island. All rights reserved.