Ko Lanta - Krabi - Thailand.

Thailändsk Matlagnings Kurs på Ko Lanta

  Svenska Thai English  
 
cooking school ko lanta

Thailändsk Matlagnings Kurs

Om du vill uppleva något lite mer utmanande än att ligga på stranden hela dagen, varför inte gå en proffsig Thailändsk matlagnings kurs. Ta med dig en souvenir hem som räcker längre än ett fotografi – en grundläggande kunskap i att kunna behärska Thailändsk matlagnings teknik.

Möt andra med samma passion för matlagning, ha roligt tillsammans, “wine and dine” och lyssna på bra avslappnande musik. Njut och lär i en renlig vänlig miljö ett stenkast från havet, det kan du vara värd… du har semester!

- Thailändsk Matlagnings Kurs - Time For Lime

Ko Lanta är lyckligt lottad at ha, liggande på den hypnotiskt vackra Klong Dao Beach, en unik matlagnings skola, som heter Time for Lime. Med sitt omfattande, öppna kök, atmosfäriska mat plats & färgstarka restaurang, strand bar och bungalows. Time for Lime blandar ”gammal & modern” Skandinavisk design med naturliga, lokala Thai material. Den norska ägaren och grundaren; Junie Kovacs är en koncept designer och stor mat entusiast, som kom till Thailand för 18 år sedan, och blev förälskad i smaken och fräschheten i thailändsk mat.

Kurserna bygger på att lära sig genom handling – du lär genom att göra och smaka. Vi framhåller tonvikten av information, som erbjuder förslag till ersättning av ingredienser, var man köper, hur man bevarar ingredienserna så man kan laga maten hemma, och få rätt smak. Ja, vegetarianer är välkomna, (vänligen informera oss när ni bokar.)

Då Junie’s koncept baseras på att alla våra fem sinnen ska njuta av maten, är det ingen överraskning att få veta att varje tallrik här är en fest för ögat, eleverna uppmuntras till att experimentera med sina tallrikar. Låt din fantasi flöda, det är “mat konst”!


 

© Copyright 2008 Koh Lanta Island. All rights reserved.